Leerzame verhalen Home Vertellers Verhalen Huisregels  

Leerzame Verhalen

Open Your Imagination

Een verhaal is nooit af

Als je van verhalen houdt ben je hier aan het juiste adres. Hier worden leerzame verhalen verteld door Camiel over diverse onderwerpen. Ieder verhaal wordt verteld in een huiskamer in de vorm van een dia-presentatie. Je kunt in de huiskamer ook kunt chatten met de verteller. Het geluid wordt verzorgt via Skype.

Ieder verhaal duurt ongeveer een half uur. Het niveau van een verhaal varieert, en is geschikt voor een leeftijd van 6 tot 16 jaar. Na het verhaal is er ruim de tijd om vragen te stellen aan de verteller. Wanneer daar vraag naar is kan een verhaal nogmaals ingepland worden.

 
 

Programma

Verhaal "Zijn zwarte gaten echt zwart?" (8 jaar)

Verteller: Camiel
Op maandag 10 mei 2021 wordt het verhaal verteld om 10:00 uur

Het bestaan van Zwarte Gaten is al in 1783 voorgesteld. Het duurde echter tot 2019 voordat een foto van een Zwart Gat kon worden gemaakt. Waarom heeft dit zolang geduurd? En zijn Zwarte Gaten nu echt zwart, of niet?

Contact

Contact

Wanneer je problemen, vragen of tips hebt met/over/voor deze website, de vertellers of de bezoekers, laat dit ons dan weten door een e-mail te sturen naar (sorry, javascript is uitgeschakeld)


Datum: 3 mei 2020, Versie: 0.80

 
×

Verhaal

 

   (letters en/of cijfers, 3 tot 20 tekens)

 

×

Verhaal

 

Hoi Nickname, ik hoop dat je het naar je zin hebt gehad? Je zou me enorm helpen als je antwoord geeft op de volgende vragen:

  • Vond je het een leuk verhaal?
  • Waar droom je over? Waar wil jij meer over weten?
  • Wat is je leeftijd?

Geef je e-mail adres door als je antwoord wilt krijgen